Aurinkoenergia pienentää sähkölaskuasi

Aurinkopaneelit

Oikeilla ratkaisuilla ja optimoiduilla tuotteilla saat suurimman mahdollisen hyödyn meiltä ostamastasi aurinkosähköjärjestelmästä.

Paneeleilla ja paneeleilla on eroja. Hankkiessasi aurinkosähköjärjestelmää sinun kannattaa kysyä toimittajalta minkä valmistajan paneeleita he käyttävät ja pyytää paneeleiden tekninen erittely. Kannattaa selvittää myös täyttääkö paneelit tarvittavat standardit sekä minkälaiset valmistajan takuut ja tuottavuustakuut paneeleille annetaan.

Me Terrasolilla käytämme Winaicon paneeleita. Winaicon on Taiwanilainen yritys, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa. Winaico yksi maailman suurimmista aurinkopaneelitoimittajista toimittaen paneeleita Australian aavikoilta aina Kanadan arktisille alueille. Suomeen paneelit tuodaan Saksasta. Winaicon omatuotekehitys testaa ja kehittää paneeleita jatkuvasti. Winaicon paneeleita käytettäessä voit luottaa siihen, että saat viimeisintä, mutta hyvin testattua teknologiaa.

Paneelit täyttävät taikka ylittävät reilusti Euroopassa vaaditut IEC standardit. Paneeleille on saatavissa 25 vuoden valmistajan takuu ja 25 vuoden tuottavuustakuu (paneeleiden tuotto on 25 vuoden kuluttua vähintään 85,28 % uuden paneelin tuotosta). Lisäksi Winaicon paneeleita käytettäessä koko aurinkosähköjärjestelmälle on saatavissa jopa 15 vuoden täysvastuuvakuutus.

Winaico. Kiinnitä huomiota laatuun

Sadetta, rakeita, lunta, tuulta ja myrskyjä. Ammoniakkia maataloudesta. Kuumuutta ja katkeran kylmää. Todellisuudessa aurinkosähkömoduulin on kestettävä paljon ja silti toimittava luotettavasti pitäen yllä korkeaa suorituskykyä. Energian tuotannon kannalta ongelmana ei ole suuri vahinko, jonka voit nähdä heti ja korjata tarvittaessa. Kuolettavaa on pieni, lähes näkymätön vaurio, joka rajoittaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä ja usein alentaa tuotantoa huomaamatta.

Älykkäiden yksityiskohtaisten ratkaisujen ja parhaan laadun, saatavilla olevien materiaalien ja komponenttien ansiosta WINAICO-moduulit varmistavat luotettavan huippusuorituskyvyn.

klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen