Aurinkoenergia pienentää sähkölaskuasi

Oikeat ratkaisut

Oikeilla ratkaisuilla ja optimoiduilla tuotteilla saat suurimman mahdollisen hyödyn meiltä ostamastasi aurinkosähköjärjestelmästä.

Aurinkopaneelit

Hankkiessasi aurinkosähköjärjestelmää sinun kannattaa kysyä toimittajalta minkä valmistajan paneeleita he käyttävät ja pyytää paneeleiden tekninen erittely.

Lue lisää »

Invertterit

Aurinkosähköjärjestelmän vaihtosuuntaaja tai tuttavallisemmin invertteri muuttaa aurinkopaneeleilta tulevan tasavirran vaihtovirraksi, jonka jälkeen tuotettu sähkö saadaan siirrettyä kohteen sähkönkulutuksen käyttöön

Lue lisää »

Kiinnitystarvikkeet

Kiinnitystarvikkeet ovat passiivinen mutta erittäin tärkeä osa aurinkosähköjärjestelmää.

Lue lisää »

Avaimet käteen toimitus

Pitkä kokemus monenlaisista sähkötöistä ja kansainvälisestä projektitoiminnasta on Terrasol Trading Oy:n ydin. Me Terrasolilla keskittymme vain aurinkosähköön ja näin pystymme tarjoamaan laajaa palvelua aurinkosähkön ympärillä asiakkaiden tarpeet huomioiden.


Meiltä hoituu niin takuurekisteröinnit kuin ylijäämäsähkön myynti.

Keskittymme aurinkosähköön

Laaja osaaminen ja kokemus

Kokonaisymmärrys aurinkosähkön ympärillä

Teemme aurinkosähköstä asiakkaalle helppoa

Huolenpito

Koska ei ole yhdentekevää minkälaiset tuotteet asennetaan, niin ei ole myöskään yhdentekevää kuka laitteet asentaa. Me varmistamme, että saat parhaan hyödyn omasta aurinkosähköjärjestelmästäsi.

Aurinkosähköjärjestelmä tulee aina osaksi nykyistä kiinteistön sähköjärjestelmää. Siksi on tärkeää, että ymmärrämme kiinteistöjen sähköistystä kokonaisuudessaan. Me huolehdimme ja varmistamme, että kokonaisuus toimii.

Referenssit

Oikeilla ratkaisuilla ja optimoiduilla tuotteilla saat suurimman mahdollisen hyödyn meiltä ostamastasi aurinkosähköjärjestelmästä.

Maatilansähkö

Aurinkovoimaloita myydään nyt joka suuntaan Uusiutuvaa energiaa halutaan tuottaa vapaa-ajan asuntojen, yritysten, maatilojen, taloyhtiöiden sekä

Lue lisää »

Munituskanala

Munituskanala Sähkönsiirto- tai energiayhtiön energiaseurannasta pääsee näkemään todellista tietoa, että aurinkovoima oikeasti kannattaa. Olipa sitten

Lue lisää »