Broilerikanala - Sarkainsuontila

Asiakas oli hankkinut kollegansa suosituksesta 70kW:n aurinkovoimalan, tilansa suuren sähkönkulutuksen hillitsemiseksi.
Nyt hän halusi laajentaa uusiutuvaa aurinkosähköjärjestelmäänsä vielä 50 kW:lla ja päätyi useiden eri alan toimijoiden tarjousten jälkeen Terrasolin Solar Thor-järjestelmään, sen hintalaatusuhteen ja Winaiconin paneeleiden korkean laadun ansioista.

Asennuksen jälkeen asiakas on ollut erittäin tyytyväinen järjestelmän tuottolukuihin, parhaimmillaan voimala on tuottanut 5,5 kW yli nimellistehon.

Tällä omakohtaisella kokemuksella asiakas suosittelee lämpimästi Terrasolin asentamia Solar Thor- aurinkosähköjärjestelmiä muillekin.

Omakotitalo – öljylämmitteinen

Omakotitalo – öljylämmitteinen Monesti kuulee sanottavan, että meillä ei kulu paljon sähköä, kun lämmitysmuotona on öljypolttimella toimiva keskuslämmitys. Itse ajattelin samansuuntaisesti, mutta onneksi Terrasolin miehet

Lue lisää »

Maatilansähkö

Aurinkovoimaloita myydään nyt joka suuntaan Uusiutuvaa energiaa halutaan tuottaa vapaa-ajan asuntojen, yritysten, maatilojen, taloyhtiöiden sekä omakotitalojen katoilla. BIOLAN EKOASUMINEN ja Terrasol Trading toivat toisistaan tietämättä

Lue lisää »

Omakotitalo sähkölämmityksellä

Aurinkovoima on vastaisku kallistuneelle sähkölle Omistan isohkon suoralla sähkölämmityksellä lämpiävän talon, jossa vuosikulutus oli noin 27 000 kWh vuodessa. Monesti kävi mielessä, että jotain pitäisi

Lue lisää »

Metsästyskoppi

Metsästyskoppi Olemme asentaneet voimaloita saarissa oleviin mökkeihin, kuin myös ulkorakennuksiin, mihin tarvitaan sähköä / valoa eikä kiinteätä verkkokaapelia kannata vetää. Tällöin puhutaan ”Off Grid” voimalasta,

Lue lisää »

Munituskanala

Munituskanala Sähkönsiirto- tai energiayhtiön energiaseurannasta pääsee näkemään todellista tietoa, että aurinkovoima oikeasti kannattaa. Olipa sitten munitus-, broilerikanala, sikatila tms. Vastaavasti yritykset, jotka toimivat vain päiväsaikaan

Lue lisää »