Metsästyskoppi

Olemme asentaneet voimaloita saarissa oleviin mökkeihin, kuin myös ulkorakennuksiin, mihin tarvitaan sähköä / valoa eikä kiinteätä verkkokaapelia kannata vetää. Tällöin puhutaan ”Off Grid” voimalasta, missä aurinkopaneelilla ladataan akkuja lataussäätimen kautta ja tarvittaessa saadaan myös 230V:n sähköä pienen invertterin kautta. Yleisesti näissä järjestelmissä käytetään valaistuksena 12V:n jännitettä valaistukseen, kännyköiden / tietokoneiden lataukseen ja 230V:n sähköä invertterin kautta kahvinkeittimeen / jääkaappiin. Mitä enemmän tehoja vaaditaan, sitä järeämpi pitää akkukapasiteetti olla.
Mitäpä olisi metsästyskoppi ilman kahvinkeitintä + sähköistä kylmälaukkua, kun menet illalla yöpymään ja valmistautumaan aamukytille, sekä valaistusta, kun alat jahdin päätteeksi kamoja keräilemään.

Omakotitalo – öljylämmitteinen

Omakotitalo – öljylämmitteinen Monesti kuulee sanottavan, että meillä ei kulu paljon sähköä, kun lämmitysmuotona on öljypolttimella toimiva keskuslämmitys. Itse ajattelin samansuuntaisesti, mutta onneksi Terrasolin miehet

Lue lisää »

Maatilansähkö

Aurinkovoimaloita myydään nyt joka suuntaan Uusiutuvaa energiaa halutaan tuottaa vapaa-ajan asuntojen, yritysten, maatilojen, taloyhtiöiden sekä omakotitalojen katoilla. BIOLAN EKOASUMINEN ja Terrasol Trading toivat toisistaan tietämättä

Lue lisää »

Omakotitalo sähkölämmityksellä

Aurinkovoima on vastaisku kallistuneelle sähkölle Omistan isohkon suoralla sähkölämmityksellä lämpiävän talon, jossa vuosikulutus oli noin 27 000 kWh vuodessa. Monesti kävi mielessä, että jotain pitäisi

Lue lisää »

Broilerikanala – Sarkainsuontila

Broilerikanala – Sarkainsuontila Asiakas oli hankkinut kollegansa suosituksesta 70kW:n aurinkovoimalan, tilansa suuren sähkönkulutuksen hillitsemiseksi.Nyt hän halusi laajentaa uusiutuvaa aurinkosähköjärjestelmäänsä vielä 50 kW:lla ja päätyi useiden

Lue lisää »

Munituskanala

Munituskanala Sähkönsiirto- tai energiayhtiön energiaseurannasta pääsee näkemään todellista tietoa, että aurinkovoima oikeasti kannattaa. Olipa sitten munitus-, broilerikanala, sikatila tms. Vastaavasti yritykset, jotka toimivat vain päiväsaikaan

Lue lisää »